perjantai 9. elokuuta 2013

Supervillitraakalaiset



Nokkosia, nam!
Jokin aika sitten tutustuin villiyrttien mielenkiintoiseen maailmaan. Innostuin tästä hortoilusta heti. Seuraavaksi olinkin jo tilaamassa netistä villiyrttikeittokirjaa ja huoneeni sekä varastoni alkoi täyttyä nokkosista sekä muista yrteistä. Nyt villiyrttejä löytyy kotoa sekä kuivattuna että pakastettuna. Näitä yrttejä käytän teissä, mausteina, ruuanlaitossa sekä viherjauheina jogurtissa. 




Super peanuts and berries
Samoihin aikoihin tutustuin myös nykyään kovin muodikkaisiin superfoodeihin.  Näihinkin hurahdin heti ja sijoitin ison osan pienestä omaisuudesta erilaisiin superjauheisiin. Superfoodeista kun alkaa lukea, iskee himo kokeilla jokaista niistä, sillä kaikissa on paljon hyvää. Kotoa löytyy jos jonkin näköistä jauhetta ja purkkia, joita pyrin käyttämään monipuolisesti.


https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQe3M-Wzb5ETU4bBM3tlj-YMWMt2jZFxhxBmqPskWulfAXRLq_9
Tätä kirjaa vähän himoitsen.


Superfoodien parista taas eksyin raakaruokaan. Varsinaista raakaruokailua en harrasta, mutta innostus raakakakkuihin ja raakaruokaherkkuihin syntyi raakaruokablogeja selaillessa.


Tässä blogissani jaan raakaruoka, superfoodi sekä villiyrtti-intoilujani ja ruokakokeilujani.

Villiensuperraakalaisten lisäksi pyrin ruokakokeiluissani noudattamaan VHH-ruokavaliota  ja valmistamaan terveellisempiä, vähähiilihydraattisia, mutta silti herkullisia ruokia ja jälkiruokia. 

Kommenttaja, ja varsinkin ruokavinkkejä otetaan ilolla vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti